O ŠAMPONIMA
Adriona

Uloga je svakog dobrog šampona temeljito odstraniti nečistoće s kose, ali ne isušiti pri tom vlasi i tjeme. Ukoliko se to događa, kosa postaje suha i krta, a koža glave najčešće iritirana i sklonija stvaranju suhe prhuti. Ako se pak radi o masnoj kosi, niti njoj ne pogoduje ovako radikalan tretman pranja, jer potiče vlasište na još brže i intenzivnije lučenje masnoća, a to nije ono se očekuje. Upravo je suprotno.
ADRIONA skupina šampona svojom blagom formulom nježno tretira kosu i ne nadražuje vlasište. Formulacija sa trostukim djelovanjem smanjuje statički elektricitet kose, vlasi postaju sjajne i glatke, rasčešljavanje znatno olakšano, a kosa djeluje bujnije i bogatije. Svi ovi šamponi sadrže i matičnu mliječ, bogatu kolagenom, koenzimom Q10 i B kompleksom, koji povoljno utječu na zdravlje kose.

O ULJNIM GELOVIMA ZA TUŠIRANJE
Adriona

Koža našeg tijela, ujedno i najveći organ, zaštićena je svojim prirodnim masnim omotačem, te je njegov integritet vrlo značajan u njenoj obrani od raznih kemijskih i mikrobioloških agresija. Dok je ovaj plašt cjelovit, koža je sigurna. Stoga je naša zadaća da pri svakodnevnoj toaleti tijela odaberemo što blaža, neagresivna sredstva za kupanje i tuširanje, jer ćemo u protivnom oštetiti ovu osjetljivu, a toliko važnu zaštitnu barijeru. Time riskiramo pojavu suhoće i perutanja kože, uz disbalans pH vrijednosti, a to može rezultirati crvenilom i svrbežm, a nerijetko i ekcemom. Čak pojava atopijskog dermatitisa nerijetko kreće upravo od kronično narušenog hidro-lipo balansa kože.
Sve se to može izbjeći odgovornom primjenom kvalitetnih proizvoda za svakodnevnu higijenu kože, kamo spade I nova generacija uljnih gelova za tuširanje. Uz dobar odnos blagih pjenećih tenzida, njihova dodatna uljna komponenta ne dopušta dehidraciju i nadražaj kože, a ekstrakt marelice je osvježava. Za vrijeme pranja ovakvi proizvodi dodatno premašćuju kožu, nadoknađujući ispiranje prirodnih masnoća pri pranju.
Ekstrakt marelice dobiva se iz mirisnog, sočnog ploda biljke Prunus Armeniaca, koji sadrži 8-15% ugljikohidrata, bjelančevine, masno ulje, čak oko 8% biljnih vlakana, te folnu, limunsku, jabučnu i vinsku kiselinu.Također je bogat mineralima (kalijem, kalcijem, magnezijem, željezom, natrijem, silicijem, fosforom) kao i vitaminima P, E i C, te karotinom.Stoga je njegova uporaba u kozmetičkim proizvodima uvjetovana upravo ovako bogatim biološkim referencama.

O TEKUĆIM SAPUNIMA
Adriona

Ruke su najizloženiji dio našeg tijela svim štetnim utjecajima: od nepovoljnih klimatskih uvjeta ( hladnoća, vjetar, suhoća zraka u zatvorenim prostorijama), do još agresivnijeg utjecaja sredstava za pranje i raznih kemikalija za održavanje prostora. Koža ruku je već i po svojoj strukturi tanja i osjetljivija, pa ako tome dodamo i najveći broj pranja u toku dana, jasno je da ova koža trpi velike napore da se održi zdravom.
Pod zdravom kožom podrazumjeva se koža dostatnog elasticiteta, koji joj omogućuje dostatna količina njene prirodne masnoće i vlažnosti. Da bismo očuvali ta dva bitna parametra, potrebno je brižljivo njegovati ruke, i prati je sredstvima koja ne isušuju i ne iritiraju. Tekući sapuni ADRIONA- kreirani su upravo od takvih blagih tenzida koji ne isušuju kožu, te obogaćeni glicerinom, koji zdržava vlažnost, a uz to, već prema vrsti, i visokovrijednim biljnim i eteričnim uljima smilja, lavande, mandarine i masline, te ekstraktom nara.
Nar, šipak ili mogranj, lat. Punica Granatum, jedno je od najstarijih vrsta voća poznatih čovječanstvu. Ovo hranjivo voće bogato antioksidansima, oduvijek je cijenjeno kao simbol zdravlja, plodnosti i vječnog života. Iznimno su popularni njegovi sok, sjemenke i ulje. Sadrži fitokemikalije koje potiču stvaranje serotonina za bolje raspoloženje i estrogena za održavanje koštane mase. Klinička istraživanja pokazuju da su tvari koje nalazimo samo u naru, zvane punicalagini, ujedno i glavni izvor njegovog antioksidativnog djelovanja, a zaštitni učinak pripisuje se sadržaju fitokemikalija: polifenola, tanina i antocijana.

SKIN CARE BODY
Adriona

Ova grupa proizvoda predstavlja sustav pažljivo odabranih elemenata za temeljitu njegu suhe, osjetljive, a svakako i normalne kože. Izuzetno uspješno balansira dnevni unos vlage i masnoće u kožu, te dopunskim bio elementima (vitamin E, panthenol, vitamin A, bademovo ulje, kakao maslac, Aloe vera i dr.) oplemenjuje i hrani kožu. Proizvodi ne sadrže alkohol i agresivne kemijske aditive, pa su prihvatljivi i najosjetljivijoj koži.

ADRIONA SUN
Adriona

Adriona Sun kozmetička linija za njegu i zaštitu od sunca temeljen je na prirodnim sirovinama biljnog porijekla koji istovremeno štite od sunca, djeluju hidratantno, protuupalno i regeneriraju kožu.

Adriona Sun su prirodni hrvatski proizvodi koji ne sadrže alkohol, agresivne kemijske aditive, umjetne boje i parabene, nisu testirani na životinjama, te su prihvatljivi i najosjetljivijoj koži.

Za razliku od uobičajenih proizvoda na bazi parafinskih ulja, Adriona Sun su visoko kvalitetni prirodni proizvodi izrađeni isključivo na bazi prirodnih ulja masline, badema i kokosa, a dodatno sadrže pantenol zbog kojeg će se koža brže epitelizirati tj. obnoviti i vitamin A, koji će svojim protuupalnim svojstvima kožu iritiranu sunčevim zrakama, vjetrom i morskom vodom smiriti.

Dok je većina proizvoda za zaštitu od sunca na tržištu koncipirana tako da prvenstveno štiti kožu kroz visinu SP faktora, ne vodeći računa o istovremenoj realnoj hidrataciji i prehrani kože, Adriona Sun proizvodi koncipirani su upravo suprotno. Mi ne razdvajamo funkciju hidratacije, njege i zaštite, nego ih nužno povezujemo, jer želimo istovremeno sva 3 učinka, za otporniju i zdraviju kožu.

Sunčani program Adriona Sun prva je patentirana 2u1 formula i kao prva linija za sunčanje koja istovremeno štiti i njeguje kožu od sunca nagrađena je zlatnom medaljom za inovaciju, jer posebnom sinergijom prirodnih sastojaka s dodatkom pantenola i vitamina A, dokazano pojačano štiti kožu.